Belediye Başkanı İsmail DENİZ , yayımladığı mesajında sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan DENİZ mesajında şunları yer verdi: “ İnsanımızın her daim ihtiyaç duyduğu en temel hizmet alanlarından biri de sağlıktır. Etkin ve kaliteli bir sağlık hizmeti, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. “Önce insan” anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması için gece gündüz demeden her yerde, her koşulda büyük bir özveri ve heyecanla görev yaparak kendisini insana hizmete adayan doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyorum.

Sağlık alanında emeği geçenleri saygıyla anıyor, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle doktorlarımıza, hemşirelerimize, ebelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza çalışmalarının da başarılar diliyorum”

İsmail DENİZ

Çiçekdağı Belediye Başkanı