PROJELER ÖDÜLLENDİRİLDİ…

PROJELER ÖDÜLLENDİRİLDİ… Çiçekdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığımızın arasında imzalanmış olan protokol gereği düzenlenen ‘’Hayalimdeki Şehir’’ adlı proje yarışmasına ilçemizde bulunan 4 okuldan toplam 7 proje katılmış olup Halk Eğitim müdürlüğünde yapılan değerlendirme sonucunda, 4 proje ödüle layık görüldü,

Çiçekdağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığımızın arasında imzalanmış olan protokol gereği düzenlenen  ‘’Hayalimdeki Şehir’’ adlı proje yarışmasına ilçemizde bulunan 4 okuldan toplam 7 proje katılmış olup Halk Eğitim müdürlüğünde yapılan değerlendirme sonucunda, 4 proje ödüle layık görüldü,

Yarışmada 1. lik ödülünü Hayalimdeki Şehir Maketiyle  Fatih Sultan Mehmet İlköğretim okulu kazanırken , 2. lik ödülü Metemdem Hayalimdeki Şiir ve İMKB Atatürk İlköğretim Okulu arasında paylaşıldı 3. lük ödülünü ise Osman Şevki İlköğretim Okulu Hayalimdeki Çiçekdağı adlı Kompozisyonla kazandı.

Proje ile ilgili olarak Başkanımız Sn. İsmail DENİZ’’ Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ortaklaşa düzenlediğimiz bu güzel organizasyon, gençlerimizin yaratıcılığını ortaya çıkarmak anlamında  çok faydalı olmuştur. Geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimiz  eserleriyle  bizleri duygulandırmış gelecek için bizleri ümitlendirmiştir. Yarışmaya iştirak eden tüm gençlerimizi ve temsil ettiği Okullarını , ayrıca bu yarışmanın yapılmasında ve organizasyonunda emeği geçen herkesi  kutluyor, bu tür müspet  yarışmaların artarak devam edeceğini ümit ediyorum’’ dedi.

Başkanımız daha sonra dereceye giren öğrencilerimizi çeşitli hediyelerle ödüllendirdi…..